Wij vinden het belangrijk dat jouw bestelling snel en discreet wordt verzonden. Om die reden is op onze pakketjes niet te zien waar het pakket werkelijk vandaan komt. Zodra wij jouw pakketje op de bus hebben gedaan, ontvang je van DHL een e-mail met de informatie over de zending, waaronder een Track & Trace nummer.

Hoewel het pakket dus volledig discreet verstuurd wordt, kan je voorkomen dat het pakket bij je buren wordt afgeleverd. Dus als je niet zeker weet of je thuis zult zijn net als de bezorger voor de deur staat, is het mogelijk om tijdens de bestelprocedure van DHL aan te geven dat het pakket afgeleverd mag worden bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepoint. De link om dit aan te passen staat in de e-mail van DHL.

Zodra het pakket door ons is afgeleverd bij de vervoerder, hebben wij helaas geen invloed meer op het (tijdig) afleveren van het pakket. We adviseren het tijdstip van afleveren middels de Track & Trace code in de gaten te houden om teleurstelling zoveel mogelijk te verzachten. We weten hoe het voelt :(

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 5,95. Vanaf een aankoopbedrag van € 50,- zijn de verzendkosten gratis.

De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van je bestelling.

Indien beschikbaar op het moment van bestellen, kan je er voor kiezen om je bestelling op zondag te laten bezorgen. Indien dat wordt aangeboden door de verzendmaatschappij staat dat tussen de opties voor verzending. De extra kosten hiervoor worden daar ook vermeld. Dit is voorlopig alleen mogelijk voor bestellingen die in Nederland moeten worden geleverd. Voor bezorging op zondag geldt een minimum bestelbedrag van € 50,-.

Als je jouw bestelling dezelfde avond nog wilt ontvangen, is het van belang dat de bestelling op werkdagen (ma – vrij) voor 12:30 uur is bevestigd en dat je de bezorgoptie Same Day NL hebt geselecteerd bij het afrekenen. Voor deze optie wordt een extra bijdrage gevraagd die wordt vermeld bij het afrekenen.

Levertijd

De levertijd voor zendingen naar Nederland is standaard 1 werkdag. De levertijd naar België bedraagt 1-3 werkdagen.

Alle producten die je bij Playbird koopt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 23:59 uur en zijn de artikelen voorradig? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag (incl. zaterdag) in huis. Benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan onderstaand overzicht. Deze gegevens zijn van toepassing op levering overdag in Nederland. De levertijd voor België kan tot drie werkdagen bedragen.

  

Reguliere verzending

Besteld

1e afleverpoging

2e afleverpoging

Maandag voor 23:59 uur

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag voor 23:59 uur

Woensdag

Donderdag

Woensdag voor 23:59 uur

Donderdag

Vrijdag

Donderdag voor 23:59 uur

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag voor 17:00 uur

Zaterdag

Maandag

Vrijdag na 17:00 uur

Dinsdag

Woensdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag

Same Day NL verzending

Besteld

1e afleverpoging

2e afleverpoging

Maandag voor 12:30 uur

Maandag tussen 17:30 en 22:00 uur

Dinsdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Dinsdag voor 12:30 uur

Dinsdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Woensdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Woensdag voor 12:30 uur

Woensdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Donderdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Donderdag voor 12:30 uur

Donderdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Vrijdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Vrijdag voor 12:30 uur

Vrijdag tussen 17:30 en 22:00 uur

Maandag tussen 17:30 en 22:00 uur

Zaterdag

Geen Same Day mogelijk

Zondag

Geen Same Day mogelijk

Bezorgen in België

Ook België kan genieten van onze producten! Hiervoor geldt: als de bestelling en betaling voor 17:00 uur bij ons binnen zijn en het artikel op voorraad is, wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Zodra je bestelling door ons is verzonden, ontvang je een Track & Trace-code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Annuleren van een bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze nog niet door ons is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Stuur dan een e-mail naar support@playbird.nl met daarin het bestelnummer en jouw persoonlijke gegevens. Wij zullen je informeren over de mogelijkheden.