RETOURNEREN

Playbird zet zich in om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Wij begrijpen dat het soms nodig is om een artikel te retourneren, bijvoorbeeld als deze defect blijkt te zijn. Hieronder vind je informatie rondom het retourproces.

 

Je hebt bij Playbird het recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je gebruik maken van ons [retourformulier]. Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product terug op je rekening. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening. Hier vind je de tarieven van DHL: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/scherpe-tarieven of PostNL:

https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/.

 

Retour aanmelden

Wij adviseren je om je retourzending van tevoren aan te melden, zodat wij deze snel in behandeling kunnen nemen. Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Dit kan je doen door ons [retourformulier] te gebruiken

 

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen retour te zenden. Het is belangrijk dat het product in de originele staat en fabrieksverpakking wordt geretourneerd.

 

Let er bij het retourneren van een product op dat deze in de originele staat en fabrieksverpakking zit.

Je bent zelf aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen.

 

Vanwege de hygiëne kunnen de volgende artikelen niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling niet meer intact is:

 

                    Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s

                    Condooms, glij- en massagemiddelen, toycleaners en crèmes

                    Lingerie

                    Strakke kleding

                    Panty’s en kousen

 

Indien een artikel defect door ons wordt geleverd, verzoeken we je dit zo spoedig mogelijk na ontdekking kenbaar te maken. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar support@playbird.nl. Vermeld in je e-mail de aankoopdatum, het ordernummer, het defect en om welk product het gaat.

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, blijft je eventuele betaalverplichting van kracht. Je dient wel binnen de gestelde termijn te betalen. Wij zullen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen na ontvangst van de herroepingsmededeling en het betreffende product.

 

Annulering van een bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze nog niet door ons is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Stuur dan een e-mail naar support@playbird.nl. Wij zullen je informeren over de mogelijkheden.