Filteren op

Categorieën

Categorieën

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 13,00

Drogist

Actieve filters

Dankzij deze toycleaner blijven jouw seksspeeltjes vrij van schimmels, bacteriën en virussen. Gegarandeerd een optimale reiniging en desinfectie! Daarnaast heeft deze toycleaner een frisse geur.

Afhankelijk van de grootte van het speeltje zijn 5 of 6 sprays voldoende om alle oppervlakken schoon te maken. Laat het een paar minuten inwerken, spoel het af met water en droog het goed af. Zo blijft jouw toy klaar voor gebruik!

€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis heeft een verwarmend effect dat een tintelend gevoel zal veroorzaken dat overgaat in een aangename warmte voor de huid. Het is perfect voor zowel vaginale als anale seks en voor spannende lichaamsmassages.

Het is geurloos en kleurloos en heeft de perfecte dichtheid. Met slechts een paar druppels zul je al effect waarnemen.

Het glijmiddel geschikt voor latex condooms, voor orale seks en veilig te gebruiken met siliconen seksspeeltjes.

€ 10,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis heeft een verkoelend effect dat een tintelend gevoel zal veroorzaken dat overgaat in een aangename koelte voor de huid.

Het is perfect voor zowel vaginale als anale seks en voor spannende lichaamsmassages. Het is geurloos en kleurloos en heeft de perfecte dichtheid. Met slechts een paar druppels zul je al effect waarnemen.

Het is geschikt voor latex condooms, voor orale seks en veilig te gebruiken met siliconen seksspeeltjes.

€ 10,95 Prijs
Add to Compare Product
Dit anaal glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om anale seks zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.
€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om jouw seks zo aangenaam mogelijk te maken.

Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

In handige portieverpakking.

€ 1,95 Prijs
Add to Compare Product
Dit anaal glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om anale seks zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken. In handige portieverpakking.
€ 1,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit is het ideale glijmiddel om op een veilige, comfortabele en super aangename manier volledig van je seksuele ervaringen te kunnen genieten. Met de hoogste kwaliteitsnormen in Europa geproduceerd.

Dit glijmiddel is op waterbasis en vergemakkelijkt zo het gebruik met latex condooms en erotische speeltjes. Zeer geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

Breng het glijmiddel aan waar je wilt en smeer het wat uit. Het heeft hydraterende eigenschappen, een ideale textuur om snel en comfortabel aan te brengen en is volledig geur- en kleurloos. Bovendien is de textuur niet plakkerig.

€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit is het ideale glijmiddel om op een veilige, comfortabele en super aangename manier volledig van je seksuele ervaringen te kunnen genieten. Met de hoogste kwaliteitsnormen in Europa geproduceerd. Dit glijmiddel is op waterbasis en vergemakkelijkt zo het gebruik met latex condooms en erotische speeltjes. Zeer geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

Breng het glijmiddel aan waar je wilt en smeer het wat uit. Het heeft hydraterende eigenschappen, een ideale textuur om snel en comfortabel aan te brengen en is volledig geur- en kleurloos. Bovendien is de textuur niet plakkerig.

€ 7,95 Prijs
Add to Compare Product
Drogist

Drogist

Welkom bij onze online drogist. Deze winkel is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten die de seksuele ervaring kunnen verbeteren. We bieden een breed scala aan producten die verband houden met het gebruik van seksspeeltjes, waaronder glijmiddelen, toycleaners en condooms.

Maar wat is een drogist voor seksspeeltjes eigenlijk en waarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden? In deze tekst zullen we deze vragen beantwoorden en uitleggen hoe onze online drogist kan bijdragen aan betere ervaringen voor jou.

Wij richten ons specifiek op producten die te maken hebben met de seksuele gezondheid en het gebruik van seksspeeltjes. Het doel van deze drogist is om hoogwaardige en veilige producten aan te bieden die het seksleven kunnen verbeteren en zo bijdragen aan een gezonde en plezierige seksuele ervaring.

Een van de belangrijkste producten die we aanbieden zijn glijmiddelen. Glijmiddelen kunnen een groot verschil maken in je seksuele ervaring. Door het gebruik van glijmiddel kan seks comfortabeler en soepeler verlopen. Het voorkomt ook pijn en irritatie, vooral bij mensen die last hebben van vaginale droogheid. We bieden verschillende soorten glijmiddelen aan, maar de belangrijkste zijn glijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor jouw behoeften.

Een ander belangrijk product dat we aanbieden is toycleaner. Het is belangrijk om je seksspeeltjes regelmatig schoon te maken, omdat ze anders een broedplaats kunnen worden voor bacteriën. Door het gebruik van toycleaner kun je je speeltjes grondig reinigen en zo zorgen voor een veilige en hygiënische ervaring. Het is belangrijk om een toycleaner te kiezen voor jouw speeltje zodat deze goed gereinigd wordt en het materiaal van de toy niet aantast zoals andere reinigingsmiddelen kunnen doen.

Een derde product dat we aanbieden zijn condooms. Condooms zijn een belangrijk onderdeel van veilige seks en bieden bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschap. We bieden verschillende soorten condooms aan, waaronder ultra-dunne, ribbelige, latexvrije en veganistische condooms. Het is belangrijk om het juiste condoom te kiezen voor jouw behoeften en om het correct te gebruiken om maximale bescherming te garanderen.

Naast deze producten bieden we ook nog andere producten aan die kunnen bijdragen aan jouw sexual wellness, zoals massageoliën, erectie stimulerende middelen en natuurlijk seksspeeltjes zelf. Het is belangrijk om op een verantwoorde manier met deze producten om te gaan en goed te letten op het gebruik en de veiligheid. Safety first!

Drogist