Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 1,00 - € 13,00

Glijmiddelen

Actieve filters

Dankzij deze toycleaner blijven jouw seksspeeltjes vrij van schimmels, bacteriën en virussen. Gegarandeerd een optimale reiniging en desinfectie! Daarnaast heeft deze toycleaner een frisse geur.

Afhankelijk van de grootte van het speeltje zijn 5 of 6 sprays voldoende om alle oppervlakken schoon te maken. Laat het een paar minuten inwerken, spoel het af met water en droog het goed af. Zo blijft jouw toy klaar voor gebruik!

€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis heeft een verwarmend effect dat een tintelend gevoel zal veroorzaken dat overgaat in een aangename warmte voor de huid. Het is perfect voor zowel vaginale als anale seks en voor spannende lichaamsmassages.

Het is geurloos en kleurloos en heeft de perfecte dichtheid. Met slechts een paar druppels zul je al effect waarnemen.

Het glijmiddel geschikt voor latex condooms, voor orale seks en veilig te gebruiken met siliconen seksspeeltjes.

€ 10,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis heeft een verkoelend effect dat een tintelend gevoel zal veroorzaken dat overgaat in een aangename koelte voor de huid.

Het is perfect voor zowel vaginale als anale seks en voor spannende lichaamsmassages. Het is geurloos en kleurloos en heeft de perfecte dichtheid. Met slechts een paar druppels zul je al effect waarnemen.

Het is geschikt voor latex condooms, voor orale seks en veilig te gebruiken met siliconen seksspeeltjes.

€ 10,95 Prijs
Add to Compare Product
Dit anaal glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om anale seks zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.
€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om jouw seks zo aangenaam mogelijk te maken.

Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

In handige portieverpakking.

€ 1,95 Prijs
Add to Compare Product
Dit anaal glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om anale seks zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken. In handige portieverpakking.
€ 1,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit is het ideale glijmiddel om op een veilige, comfortabele en super aangename manier volledig van je seksuele ervaringen te kunnen genieten. Met de hoogste kwaliteitsnormen in Europa geproduceerd.

Dit glijmiddel is op waterbasis en vergemakkelijkt zo het gebruik met latex condooms en erotische speeltjes. Zeer geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

Breng het glijmiddel aan waar je wilt en smeer het wat uit. Het heeft hydraterende eigenschappen, een ideale textuur om snel en comfortabel aan te brengen en is volledig geur- en kleurloos. Bovendien is de textuur niet plakkerig.

€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit is het ideale glijmiddel om op een veilige, comfortabele en super aangename manier volledig van je seksuele ervaringen te kunnen genieten. Met de hoogste kwaliteitsnormen in Europa geproduceerd. Dit glijmiddel is op waterbasis en vergemakkelijkt zo het gebruik met latex condooms en erotische speeltjes. Zeer geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

Breng het glijmiddel aan waar je wilt en smeer het wat uit. Het heeft hydraterende eigenschappen, een ideale textuur om snel en comfortabel aan te brengen en is volledig geur- en kleurloos. Bovendien is de textuur niet plakkerig.

€ 7,95 Prijs
Add to Compare Product

Glijmiddelen, de superhelden van de slaapkamer! Deze gladde en glibberige substanties zijn misschien wel de beste uitvinding als het gaat om het verbeteren van je seksleven. Of je nu solo gaat of samen met een partner, glijmiddelen kunnen een wereld van verschil maken en bijdragen aan een betere ervaring. Dus laten we eens kijken naar wat glijmiddelen zijn en hoe ze kunnen zorgen voor een soepelere en plezierigere ervaring.

Laten we beginnen met de basis. Glijmiddelen zijn vloeistoffen die zijn ontworpen om de wrijving te verminderen en het glijden tijdens seksuele activiteiten te vergemakkelijken. Ze kunnen op waterbasis, siliconenbasis of op oliebasis zijn, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Glijmiddelen op waterbasis zijn vaak de meest populaire keuze omdat ze veilig zijn om te gebruiken met condooms en seksspeeltjes en gemakkelijk af te spoelen zijn. Siliconen glijmiddelen gaan wat langer mee en kunnen helpen bij het verminderen van wrijving tijdens langere sessies, maar gaan weer niet samen met siliconen seksspeeltjes. Oliebasis glijmiddelen zijn over het algemeen niet aan te raden bij het gebruik van condooms, omdat ze het rubber kunnen beschadigen.

Dus, wat kunnen glijmiddelen bijdragen aan een betere seksuele gezondheid? Nou, ten eerste, ze kunnen ongemak en irritatie tijdens seks verminderen. Soms kan wrijving zorgen voor wrijving, vooral als je lichaam niet voldoende natuurlijk vocht produceert. Dit kan leiden tot irritatie, pijn en zelfs kleine scheurtjes in de huid. Dat kan een plezierig bedoeld onderonsje heel onprettig maken. Met een beetje glijmiddel kunnen al die problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het voegt een extra laagje gladheid toe, waardoor de beweging soepeler en comfortabeler wordt.

Glijmiddelen kunnen ook helpen bij het verbeteren van het seksuele plezier. Ze kunnen de sensaties intensiveren en zorgen voor een verhoogde gevoeligheid. Stel je voor dat je een waterglijbaan neemt in plaats van over een ruwe oppervlakte te schuren. Dat is het verschil dat glijmiddel kan maken! Het kan je seksuele ervaring naar een heel nieuw niveau tillen, waardoor het nog leuker en opwindender wordt.

Bovendien kunnen glijmiddelen helpen bij het verkennen van nieuwe seksuele avonturen. Misschien ben je nieuwsgierig naar anaal spelen of wil je experimenteren met seksspeeltjes. Glijmiddel kan de deur openen naar deze spannende nieuwe mogelijkheden. Het maakt de penetratie gemakkelijker en aangenamer, waardoor je je kunt concentreren op het ontdekken van nieuwe vormen van genot en het bereiken van nieuwe hoogten in je seksuele avonturen.

En laten we vooral niet de mensen met een vagina vergeten. Glijmiddelen kunnen een geweldige hulpbron zijn voor vrouwen die moeite hebben met het produceren van voldoende natuurlijk vocht. Hadden we al gezegd dat glijmiddel een goede uitvinding is?

Glijmiddelen