Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 19,00 - € 20,00

Glazen dildo's

Actieve filters

Deze prachtige glazen dildo is een must-have voor liefhebbers van erotische toys. Hij is gemaakt van puur glas en heeft blauwe decoraties die voor extra stimulatie zorgen. Deze dildo is makkelijk te reinigen met een toycleaner en wat warm water.

Wil je graag experimenteren met verschillende temperaturen? Gebruik dan warm of koud water zodat de dildo de gewenste temperatuur bereikt en stop hem niet in de magnetron of vriezer.

LET OP: er zit geen breed voetstuk aan deze dildo dus breng hem niet te diep in.

€ 19,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze prachtige glazen dildo mag niet ontbreken in je collectie! Hij is gemaakt van transparant glas met blauwe decoraties die voor extra stimulatie zorgen. Dankzij de platte onderkant kun je hem zowel anaal als vaginaal gebruiken. Dankzij het ontwerp stimuleert hij de G-spot optimaal. Het glas laat je toe om deze dildo te combineren met je favoriete glijmiddel en maakt hem eenvoudig schoon te maken met een toycleaner en een beetje warm water.

Wil je experimenteren met temperaturen? Gebruik dan een beetje warm of koud water zodat de dildo de gewenste temperatuur bereikt (niet in de magnetron of vriezer leggen).

LET OP: er zit geen breed voetstuk aan deze dildo dus breng hem niet te diep in.

€ 19,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze dildo is echt uniek en zal zeker opvallen tussen de lakens. Gemaakt van glas en versierd met gekleurde ornamenten die voor extra stimulatie zorgen. Zijn vorm is geschikt voor G-spot en prostaat stimulatie. Het materiaal laat je toe om deze dildo te combineren met je favoriete glijmiddel en is gemakkelijk te reinigen met wat warm water en een toycleaner.

Wil je graag experimenteren met temperatuur? Gebruik wat warm of koud water om de dildo op de gewenste temperatuur te brengen, maar plaats hem niet in de magnetron of vriezer.

LET OP: er zit geen breed voetstuk aan deze dildo dus breng hem niet te diep in.

€ 19,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze dildo is echt uniek en zal zeker opvallen tussen de lakens. Gemaakt van glas en versierd met gekleurde ornamenten die voor extra stimulatie zorgen. Zijn gebogen vorm is perfect voor G-spot en prostaat stimulatie. Het materiaal laat je toe om deze dildo te combineren met je favoriete glijmiddel en is gemakkelijk te reinigen met wat warm water en een toycleaner.

Wil je graag experimenteren met temperatuur? Gebruik wat warm of koud water om de dildo op de gewenste temperatuur te brengen, maar plaats hem niet in de magnetron of vriezer.

LET OP: er zit geen breed voetstuk aan deze dildo dus breng hem niet te diep in.

€ 19,95 Prijs
Add to Compare Product

We hebben allemaal verschillende manieren om ons seksuele welzijn te bevorderen en onze intieme momenten te verrijken. Een intrigerende optie om te overwegen zijn glazen dildo's.

Deze elegante seksspeeltjes bieden een unieke ervaring die jouw seksuele genot kan vergroten en jouw zelfontdekking kan bevorderen. In dit informatieve stuk duiken we in de wereld van glazen dildo's en ontdekken we wat ze kunnen betekenen voor jouw seksuele wellness.

Wat zijn glazen dildo's?

Glazen dildo's zijn handgemaakte seksspeeltjes, vervaardigd van gehard glas, die met zorg zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het gladde en stevige oppervlak van glas voelt luxe aan en biedt een sensuele stimulatie tijdens het gebruik.

Bevordering van jouw seksuele wellness

Een glazen dildo is toch wel echt iets anders dan een siliconen exemplaar, waar het merendeel van verkocht wordt. Naast het feit dat een glazen dildo ook als nadeel heeft dat hij kwetsbaar is, heeft hij ook een aantal positieve kenmerken:

Temperatuurspel: Glazen dildo's hebben de unieke eigenschap om warmte of kou vast te houden. Plaats de dildo onder warm water voor een verwarmende sensatie, of leg het in de koelkast voor een verfrissend gevoel. Dit temperatuurspel kan nieuwe sensaties toevoegen aan jouw intieme momenten.

Hygiënisch en lichaamsveilig: Gehard glas is niet-poreus en hypoallergeen, waardoor glazen dildo's een hygiënische en veilige optie zijn voor intiem gebruik. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen met een gevoelige huid of allergieën, die bijvoorbeeld latex niet kunnen gebruiken.

Veelzijdig en duurzaam: Glazen dildo's zijn opvallend veelzijdig en kunnen zowel voor vaginale als anale stimulatie worden gebruikt. Bovendien zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee als ze goed onderhouden en voorzichtig opgeborgen worden.

Glad en sensueel: Het gladde oppervlak van glazen dildo's zorgt voor moeiteloze inbrenging en een sensuele ervaring. Je kunt glijmiddel op water- of siliconenbasis gebruiken om het genot te verhogen. Overigens is het niet ongebruikelijk om juist een glazen dildo met structuren te gebruiken voor een extra intens gevoel.

Zelfontdekking en comfort: Het gebruik van een glazen dildo stelt je in staat om jouw lichaam en seksuele verlangens beter te leren kennen. Dit bevordert zelfontdekking en vergroot jouw comfort in de slaapkamer.

Hoe kies je de juiste glazen dildo?

Bij het kiezen van een glazen dildo zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden:

  • Formaat en vorm: Kies een glazen dildo die aansluit bij jouw voorkeuren qua grootte en vorm. Als beginner kun je beginnen met een bescheiden formaat en geleidelijk aan grotere modellen wennen.

  • Textuur en design: Glazen dildo's zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en designs. Overweeg welke texturen jou het meeste aanspreken voor optimaal genot.

  • Hygiëne en materiaal: Controleer of de glazen dildo gemaakt is van hoogwaardig en lichaamsveilig gehard glas. Zorg ervoor dat het gemakkelijk te reinigen is met milde zeep en warm water of een toycleaner.

Hoe gebruik je een glazen dildo?

Het gebruik van een glazen dildo is eenvoudig:

  1. Glijmiddel: Breng voldoende glijmiddel op water- of siliconenbasis aan op de dildo voor comfortabel inbrengen.

  2. Ontspanning: Neem de tijd om te ontspannen en voel je op je gemak voordat je begint.

  3. Verken en geniet: Experimenteer met verschillende bewegingen en dieptes om te ontdekken wat jou het meeste plezier geeft.

  4. Reinig na gebruik: Reinig de glazen dildo grondig met milde zeep en warm water of een toycleaner na elk gebruik.

Conclusie

Glazen dildo's kunnen een verfijnde en opwindende toevoeging zijn aan jouw seksuele wellness. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en geniet van de sensuele sensaties die deze prachtige speeltjes te bieden hebben!

Mocht je een glazen dildo te spannend of onhandig vinden dan hebben we onder toys voor haar en toys voor hem voldoende alternatieven om je toch een ongelooflijk leuke ervaring te bezorgen.

Glazen dildo's