Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 7,00 - € 10,00

Toycleaner

Actieve filters

Dankzij deze toycleaner blijven jouw seksspeeltjes vrij van schimmels, bacteriën en virussen. Gegarandeerd een optimale reiniging en desinfectie! Daarnaast heeft deze toycleaner een frisse geur.

Afhankelijk van de grootte van het speeltje zijn 5 of 6 sprays voldoende om alle oppervlakken schoon te maken. Laat het een paar minuten inwerken, spoel het af met water en droog het goed af. Zo blijft jouw toy klaar voor gebruik!

€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product
Dit anaal glijmiddel op waterbasis is geur- en kleurloos en heeft de perfecte samenstelling om anale seks zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals alle glijmiddelen van het merk Nanami is het geschikt voor latex condooms, hydraterend, geschikt voor orale seks en uitermate geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.
€ 9,95 Prijs
Add to Compare Product

Dit is het ideale glijmiddel om op een veilige, comfortabele en super aangename manier volledig van je seksuele ervaringen te kunnen genieten. Met de hoogste kwaliteitsnormen in Europa geproduceerd. Dit glijmiddel is op waterbasis en vergemakkelijkt zo het gebruik met latex condooms en erotische speeltjes. Zeer geschikt om met siliconen sexspeeltjes te gebruiken.

Breng het glijmiddel aan waar je wilt en smeer het wat uit. Het heeft hydraterende eigenschappen, een ideale textuur om snel en comfortabel aan te brengen en is volledig geur- en kleurloos. Bovendien is de textuur niet plakkerig.

€ 7,95 Prijs
Add to Compare Product

Toycleaners zijn onmisbare tools als het gaat om een goede hygiëne van je seksspeeltjes. Deze cleaners zijn speciaal ontworpen om alle soorten toys, van vibrators tot masturbators, te reinigen en te desinfecteren, zodat je ze veilig en gezond kunt gebruiken en ze daardoor langer meegaan.

Het is belangrijk om je seksspeeltjes regelmatig te reinigen omdat ze in contact komen met je intieme delen en lichaamsvloeistoffen. Hierdoor kunnen bacteriën en schimmels zich ophopen op het oppervlak van de toys. Als deze niet goed worden gereinigd, kunnen ze zich vermenigvuldigen en infecties of irritaties veroorzaken.

Toycleaners zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder sprays, doekjes en schuimen. De meeste cleaners zijn gemaakt van milde ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om het materiaal van de toys niet te beschadigen. Dit betekent dat je je toys veilig kunt schoonmaken zonder je zorgen te maken over eventuele schade.

 De meeste cleaners moeten worden aangebracht op de toy en vervolgens worden afgespoeld met water. Sommige cleaners hoeven niet te worden afgespoeld en kunnen gewoon worden afgeveegd met een schone doek. Naast het reinigen van je toys, kunnen toycleaners ook helpen om de levensduur van je speeltjes te verlengen. Door ze regelmatig schoon te maken en te desinfecteren, voorkom je dat er schade ontstaat door ophoping van bacteriën en schimmels.

Het is ook belangrijk om te weten dat je niet zomaar elk type cleaner kunt gebruiken op je seksspeeltjes. Sommige cleaners bevatten agressieve ingrediënten die het materiaal van je toys kunnen beschadigen. Zorg er dus voor dat je echt een specifieke toycleaner gebruikt die, de naam zegt het al, speciaal is ontworpen voor seksspeeltjes en volg de instructies op de verpakking.

Hoewel het belangrijk is om je toys regelmatig te reinigen, is het ook belangrijk om te onthouden dat je je toys niet met anderen moet delen, tenzij je ze eerst grondig hebt gereinigd. Dit kan helpen om de verspreiding van ziekten en infecties te voorkomen.

Als je gebruik maakt van seksspeeltjes, is het dus een goed idee om een toycleaner aan te schaffen en deze regelmatig te gebruiken om je toys schoon en veilig te houden. Het is een kleine stap die veel kan bijdragen aan je seksuele gezondheid en plezier.

Toycleaner