Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 24,00 - € 60,00

Kleur

Kleur

Met APP

Met APP

Bekkenbodemtrainers

Actieve filters

Deze Bekkenbodemtrainer XL in roze of paars bestaat uit 5 delen, waarvan 3 niet-vibrerende kegelballen, 1 vibrerende kegel en 1 remote control om de vibrerende kegel van een afstandje te besturen. Met alle vier de kegelballen train je de bekkenbodemspieren om na enkele weken al resultaat te ervaren!

€ 39,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze Bekkenbodemtrainer XL in roze of paars bestaat uit 5 delen, waarvan 3 niet-vibrerende kegelballen, 1 vibrerende kegel en 1 remote control om de vibrerende kegel van een afstandje te besturen. Met alle vier de kegelballen train je de bekkenbodemspieren om na enkele weken al resultaat te ervaren!

€ 39,95 Prijs
Add to Compare Product

30 minutes of training a day keeps the doctor away! Met deze ergonomic kegel ball trainingsset breng je je bekkenbodemspieren naar een strakker level. Dat kan positief werken voor je seksleven, want je orgasmes worden intenser. Daarnaast helpt dit tegen incontinentie en zorgt het voor een blaas die beter onder controle te houden is. Dat komt ook van pas tijdens zwangerschap en daarna, omdat je daarmee de kans op ongewenst urineverlies verkleint. Na enkele weken trainen voel je als het goed is al verschil!

Hoe het werkt? Neem een staande of liggende houding aan (niet zittend) en begin met een training van twee weken met de One ball van 46 gram. Knijp aan, houd die houding zes tot twintig seconden vast en laat weer los. Herhaal dit meerdere keren per dag, zodat je circa 30 minuten per dag traint. Na twee weken ga je over op de Massage ball van 60 gram, en daarna op de wat smallere Double balls van 107 gram.

Het trainen maak je extra leuk met de Massage ball, die ook kan trillen in 10 standen! Bovendien is deze kegel ball trainingsset erg ergonomisch. Gemaakt van zacht siliconen, makkelijk in te brengen en voelt lekker aan door het slimme design. Probeer het zelf en ervaar wat het voor jou kan betekenen!

€ 34,95 Prijs
Add to Compare Product

Op zoek naar een spannend seksspeeltje voor koppels waarvan de vibraties ook echt goed voelbaar zijn? Dan zit je goed met dit vibrerend ei met extra sterke motor.

De set bestaat uit twee delen: het tril ei en de afstandsbediening. Het vibrerend eitje kan je inbrengen in de vagina en bedienen met de afstandsbediening.

€ 34,95 Prijs
Add to Compare Product
Bekkenbodemtrainers

Op zoek naar een spannend avontuur dat tevens je sexual wellness kan verbeteren? Bekkenbodemtrainers kunnen een waardevol hulpmiddel zijn om je bekkenbodemspieren te versterken en je seksuele gezondheid te bevorderen.

Deze discreet ogende seksspeeltjes kunnen veel meer betekenen dan alleen plezier; ze kunnen je helpen om je intieme gezondheid te verbeteren en te genieten van een bevredigend seksleven.

Wat is een bekkenbodemtrainer?

Een bekkenbodemtrainer, ook wel bekend als kegel-trainer of kegel balls, is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om de bekkenbodemspieren te versterken. Deze spieren bevinden zich rondom de onderkant van het bekkengebied en ondersteunen de blaas, baarmoeder en darmen.

Een goed getrainde bekkenbodem kan verschillende voordelen bieden, waaronder het voorkomen van urineverlies, het verbeteren van de vaginale elasticiteit en het vergroten van seksueel genot.

Hoe werkt het?

Bekkenbodemtrainers werken meestal door middel van weerstandstraining. Ze worden in de vagina ingebracht en de bekkenbodemspieren worden gebruikt om het speeltje op zijn plaats te houden. Door regelmatig te oefenen met de trainer, kun je de spieren sterker maken en meer controle ontwikkelen over je bekkenbodem.

Sommige trainers zijn ook voorzien van sensoren die je feedback geven over de kracht en het uithoudingsvermogen van je bekkenbodem, maar de meeste mensen volstaan met een enkele trainer of een set trainers met verschillende gewichten.

Voordelen voor je sexual wellness

Versterking van de bekkenbodem

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een bekkenbodemtrainer is het versterken van de bekkenbodemspieren. Sterke bekkenbodemspieren kunnen helpen bij het voorkomen of verminderen van urineverlies, vooral bij vrouwen na een bevalling of naarmate ze ouder worden.

Daarnaast kan een goed getrainde bekkenbodem de ondersteuning en gevoeligheid van de vagina verbeteren, wat kan bijdragen aan een bevredigend seksueel leven.

Verhoogd seksueel genot

Een goed getrainde bekkenbodem kan leiden tot intensere orgasmes. Sterkere spieren kunnen zorgen voor een betere doorbloeding van de genitale zone en een verhoogde gevoeligheid.

Dit kan resulteren in meer plezier en bevrediging tijdens seksuele activiteiten.

Herstel na de bevalling

Vrouwen die een bevalling hebben doorgemaakt, kunnen baat hebben bij het gebruik van een bekkenbodemtrainer tijdens het herstelproces. Zwangerschap en bevalling kunnen de bekkenbodemspieren verzwakken, wat kan leiden tot urineverlies en verminderde vaginale gevoeligheid.

Door bekkenbodemtraining kunnen deze spieren worden versterkt en het herstel worden bevorderd.

Preventie van problemen op latere leeftijd

Het versterken van de bekkenbodem op jongere leeftijd kan ook helpen bij het voorkomen van problemen op latere leeftijd, zoals verzakking van de blaas, baarmoeder of darmen.

Regelmatige training kan de bekkenbodemspieren in goede conditie houden en het risico op dergelijke problemen verminderen.

Verbeterde controle over de bekkenbodem

Bekkenbodemtraining kan je bewustzijn en controle over de bekkenbodemspieren vergroten. Dit kan nuttig zijn tijdens het vrijen, omdat je beter in staat bent om deze spieren te ontspannen en aan te spannen, wat kan zorgen voor een betere controle over je orgasmes en seksuele ervaringen.

Conclusie

Bekkenbodemtrainers zijn veel meer dan alleen seksspeeltjes; het zijn waardevolle hulpmiddelen voor het versterken van de bekkenbodemspieren en het verbeteren van je seksuele welzijn. Door regelmatig te oefenen met een bekkenbodemtrainer kun je genieten van talloze voordelen, zoals een versterkte bekkenbodem, verhoogd seksueel genot en preventie van problemen op latere leeftijd.

Of je nu net bent bevallen, last hebt van urineverlies of gewoon je intieme gezondheid wilt verbeteren, bekkenbodemtrainers kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je zelfzorgroutine.

De beste toys voor haar én de beste toys voor hem vind je bij Playbird.

Bekkenbodemtrainers