Filteren op

Materiaal

Materiaal

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 24,00 - € 60,00

Kleur

Kleur

Met APP

Met APP

Vibrerende eitjes

Actieve filters

Op zoek naar een spannend seksspeeltje waar je ook allebei tegelijk plezier mee kunt hebben? Dan zit je goed met dit vibrerend eitje met afstandsbediening.

De set bestaat uit twee delen: het tril ei en de afstandsbediening. Het vibrerend ei kan je inbrengen in de vagina en bedienen met de afstandsbediening.

€ 34,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze Bekkenbodemtrainer XL in roze of paars bestaat uit 5 delen, waarvan 3 niet-vibrerende kegelballen, 1 vibrerende kegel en 1 remote control om de vibrerende kegel van een afstandje te besturen. Met alle vier de kegelballen train je de bekkenbodemspieren om na enkele weken al resultaat te ervaren!

€ 39,95 Prijs
Add to Compare Product

Deze Bekkenbodemtrainer XL in roze of paars bestaat uit 5 delen, waarvan 3 niet-vibrerende kegelballen, 1 vibrerende kegel en 1 remote control om de vibrerende kegel van een afstandje te besturen. Met alle vier de kegelballen train je de bekkenbodemspieren om na enkele weken al resultaat te ervaren!

€ 39,95 Prijs
Add to Compare Product

30 minutes of training a day keeps the doctor away! Met deze ergonomic kegel ball trainingsset breng je je bekkenbodemspieren naar een strakker level. Dat kan positief werken voor je seksleven, want je orgasmes worden intenser. Daarnaast helpt dit tegen incontinentie en zorgt het voor een blaas die beter onder controle te houden is. Dat komt ook van pas tijdens zwangerschap en daarna, omdat je daarmee de kans op ongewenst urineverlies verkleint. Na enkele weken trainen voel je als het goed is al verschil!

Hoe het werkt? Neem een staande of liggende houding aan (niet zittend) en begin met een training van twee weken met de One ball van 46 gram. Knijp aan, houd die houding zes tot twintig seconden vast en laat weer los. Herhaal dit meerdere keren per dag, zodat je circa 30 minuten per dag traint. Na twee weken ga je over op de Massage ball van 60 gram, en daarna op de wat smallere Double balls van 107 gram.

Het trainen maak je extra leuk met de Massage ball, die ook kan trillen in 10 standen! Bovendien is deze kegel ball trainingsset erg ergonomisch. Gemaakt van zacht siliconen, makkelijk in te brengen en voelt lekker aan door het slimme design. Probeer het zelf en ervaar wat het voor jou kan betekenen!

€ 34,95 Prijs
Add to Compare Product
Vibrerende eitjes

Op zoek naar een heerlijk avontuur dat je sexual wellness naar nieuwe hoogtes kan brengen? Vibrerende eitjes, zoals de opwindende Lollipop, zijn een veelzijdig seksspeeltje dat je genot kan versterken en je intieme leven kan verrijken.

Deze discrete en krachtige eitjes zijn ontworpen om je te verwennen met intense trillingen en opwindende functies. Lees hier wat vibrerende eitjes zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan je sexual wellness.

Wat zijn vibrerende eitjes?

Vibrerende eitjes zijn kleine seksspeeltjes die zijn ontworpen om inwendig te worden gebruikt. Ze zijn meestal gemaakt van zacht en glad materiaal voor comfortabele inbrenging en hebben een compact formaat zodat ze discreet en onopvallend kunnen worden gedragen.

Vibrerende eitjes zijn voorzien van krachtige motoren die een scala aan trilstanden en intensiteitsniveaus bieden voor opwindende stimulatie. Maar dat is niet het enige waar vibrerende eitjes voor kunnen dienen. Ze helpen ook om je bekkenbodemspieren sterker te maken!

Ontdek intense stimulatie

Het belangrijkste doel van vibrerende eitjes is om intense stimulatie te bieden. Dankzij hun compacte formaat kunnen ze direct tegen de gevoelige zenuwuiteinden worden geplaatst, wat zorgt voor diepe en intense trillingen. De variabele trilstanden stellen je in staat om te experimenteren en te ontdekken welke sensaties het beste bij je passen.

De laatste trend is dat vibrerende eitjes een dubbelrol vertolken: ze zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden gebruikt als bekkenbodemtrainer en vibrerend eitje tegelijk.

Ben je klaar met trainen? Pak dan gerust de afstandsbediening en zorg voor wat ontspanning. Of geef de afstandsbediening uit handen voor een extra beleving.

Versterking van seksuele opwinding

Vibrerende eitjes kunnen een geweldige toevoeging zijn aan het voorspel. Je kunt ze gebruiken om jezelf of je partner te prikkelen en op te warmen voor een intieme sessie.

Het dragen van een vibrerend eitje tijdens een romantisch diner of een spannend uitje kan een gevoel van opwinding en anticipatie creëren, wat de seksuele spanning naar een hoger niveau tilt.

Solo of partnerplezier

Een van de beste eigenschappen van vibrerende eitjes is hun veelzijdigheid. Ze kunnen zowel solo als met een partner worden gebruikt. Als je graag de controle uit handen geeft, kan je partner de afstandsbediening bedienen en de trilstanden regelen. Dit kan een spannend element van verrassing en avontuur toevoegen aan jullie intieme momenten.

Als je liever solo speelt, kun je genieten van je eigen tempo en de perfecte trilstand vinden die jou het meeste plezier geeft.

Versterking van bekkenbodemspieren

Zoals al even genoemd, kunnen vibrerende eitjes naast het plezieraspect ook een positieve impact hebben op je bekkenbodemspieren. Het inbrengen en vasthouden van het eitje vereist het aanspannen van deze spieren.

Door ze regelmatig te oefenen, kun je de bekkenbodem versterken, wat kan bijdragen aan een betere controle over je orgasmes en een verbeterde seksuele ervaring doordat orgasmes als intenser worden ervaren.

Betere intimiteit en communicatie

Het gebruik van vibrerende eitjes kan ook bijdragen aan een betere intimiteit en communicatie met je partner. Het delen van seksuele fantasieën en verlangens, het experimenteren met nieuwe speeltjes en het verkennen van elkaars lichaam kunnen een diepere band creëren en het vertrouwen in de slaapkamer vergroten.

Hygiëne en veiligheid

Het is belangrijk om goede hygiëne en veiligheidsmaatregelen in acht te nemen bij het gebruik van vibrerende eitjes. Zorg ervoor dat je het eitje grondig reinigt met warm water of een toycleaner voor en na elk gebruik. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis om ongemak of irritatie te voorkomen.

Controleer ook de materialen en specificaties van het eitje om er zeker van te zijn dat het lichaamsveilig is en lees voor de volledigheid de meegeleverde gebruiksaanwijzing even door. Wacht daar niet mee tot het moment suprême.

Conclusie

Vibrerende eitjes zijn veelzijdige en opwindende seksspeeltjes die je sexual wellness kunnen verrijken. Met hun intense stimulatie, veelzijdigheid en potentieel voor bekkenbodemversterking zijn ze een waardevolle toevoeging aan je intieme avonturen.

Of je nu solo wilt genieten of een spannend avontuur met je partner wilt beleven, vibrerende eitjes kunnen je sexual wellness op een sensuele en bevredigende manier bevorderen.

Probeer ze uit, ontdek nieuwe sensaties en verken samen de grenzen van plezier en genot! Kijk ook gerust eens bij onze andere toys voor haar of toys voor hem voor de leukste attributen om je leven nog meer plezier te geven.

Vibrerende eitjes