Er zijn 32 producten gevonden

Grid
List
Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Playbird® - Roterend vibratie ei - afstandsbediening - paars Playbird® - Roterend vibratie ei - afstandsbediening - paars
  • -20%

Op zoek naar een spannend seksspeeltje dat net even anders? Dan zit je goed met dit vibrerend ei met 360º roterend bovenstuk om de G-spot te stimuleren. Hier kan je zowel samen als alleen geweldig van genieten!

De set bestaat uit twee delen: het tril ei en de afstandsbediening. Het vibrerend eitje kan je inbrengen in de vagina en bedienen met de afstandsbediening.

€ 31,96 € 39,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - Vibrerend ei draadloos - extra vibrator in afstandsbediening - fuchsia Playbird® - Vibrerend ei draadloos - extra vibrator in afstandsbediening - fuchsia
  • -20%

Op zoek naar een spannend seksspeeltje om zowel samen als alleen van te kunnen genieten? Dan zit je goed met dit vibrerend ei met separaat vibrerende afstandsbediening!

De set bestaat uit twee delen: de balletjes en de afstandsbediening. De balletjes kan je inbrengen in de vagina en bedienen met de afstandsbediening.

€ 31,96 € 39,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - Roterende prostaat vibrator met cockring en kralen - zwart Playbird® - Roterende prostaat vibrator met cockring en kralen - zwart
  • -20%

Ben je op zoek naar een extra lekkere prostaat vibrator die zorgt voor groot genot bij je prostaat? Dan is deze roterende anaal vibrator met kralen echt iets voor jou! Terwijl je erectie extra hard wordt door de cockring wordt je prostaat gemasseerd door de draaiende en vibrerende kralen. Wie durft?

€ 39,96 € 49,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - Strapless strap-on - met afstandsbediening - zwart Playbird® - Strapless strap-on - met afstandsbediening - zwart
  • -20%

Op zoek naar een spannend seksspeeltje voor koppels waarmee jullie tegelijk kunnen genieten? Dan zit je goed met deze strapless strap-on. Een strap-on voorbinddildo met 3 (!) motoren, maar zonder harnas of tuigjes die je om je lichaam hoeft te doen.



De set bestaat uit twee delen: de strapless strap-on en de afstandsbediening. Het vibrerend eitje aan de strap-on kan je vaginaal inbrengen om vervolgens de 3 motoren te bedienen met de afstandsbediening.

€ 31,96 € 39,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - stille wand vibrator - zwart Playbird® - stille wand vibrator - zwart
  • -20%

Ben je op zoek naar een wand vibrator met een sterke motor, maar die superstil is in gebruik? Deze stille wand vibrator van het Nederlandse merk Playbird® is dan perfect voor jou. Hij is niet zo enorm zwaar en groot, maar heeft verder alle eigenschappen die een stevige wand vibrator moet hebben!

€ 31,96 € 39,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - Vibrerend Eitje met afstandsbediening – oplaadbaar – zwart Playbird® - Vibrerend Eitje met afstandsbediening – oplaadbaar – zwart
  • -20%

Op zoek naar een spannende toy waar je allebei tegelijk plezier van kunt hebben? Dan zit je goed met dit vibrerend eitje met afstandsbediening.

De set bestaat uit twee delen: het tril ei en de afstandsbediening. Het vibrerend ei kan je inbrengen in de vagina en bedienen met de afstandsbediening. Het flexibele staartje laat je erbuiten, zodat je hem eenvoudig weer kunt verwijderen. Hiermee gaan jullie ontzettend veel plezier hebben!

€ 27,96 € 34,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Meest verkochte producten