Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 27,00 - € 50,00

Kleur

Kleur

Op afstand te bedienen

Op afstand te bedienen

Anaal vibrators

Actieve filters

Playbird® - Prostaat Vibrator - met afstandsbediening - zwart Playbird® - Prostaat Vibrator - met afstandsbediening - zwart
  • -20%

Wil jij experimenteren met anale seksspeeltjes en zoek jij een anaal vibrator met afstandsbediening en sterke motor? Dan is deze prostaat vibrator met handig oog zeer waarschijnlijk de juiste keuze voor je.

Het speeltje kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden en is uitermate geschikt voor beginners.

€ 31,96 € 39,95 -20% Prijs
Add to Compare Product
Playbird® - Roterende prostaat vibrator met cockring en kralen - zwart Playbird® - Roterende prostaat vibrator met cockring en kralen - zwart
  • -20%

Ben je op zoek naar een extra lekkere prostaat vibrator die zorgt voor groot genot bij je prostaat? Dan is deze roterende anaal vibrator met kralen echt iets voor jou! Terwijl je erectie extra hard wordt door de cockring wordt je prostaat gemasseerd door de draaiende en vibrerende kralen. Wie durft?

€ 39,96 € 49,95 -20% Prijs
Add to Compare Product

Anaal vibrators zijn seksspeeltjes die speciaal ontworpen zijn om te worden gebruikt voor anale stimulatie. Deze vibrators zijn er in verschillende maten, vormen en materialen en kunnen een grote impact hebben op je sexual wellness.

Ook de anus is een erogene zone, waardoor veel mensen het fijn vinden om de anus te stimuleren tijdens het masturberen of tijdens seksuele activiteiten met een partner. Anaal vibrators kunnen hierbij helpen door de gevoeligheid van het gebied te vergroten en het plezier te verhogen. Ze kunnen worden gebruikt om de anus te ontspannen en te stimuleren wat kan leiden tot heerlijke sensaties en orgasmes.

Er zijn verschillende soorten anaal vibrators beschikbaar, waaronder plug-vormige vibrators, vibrator-kralen en vibrerende dildo's. Sommige anaal vibrators zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt door beginners, terwijl anderen beter geschikt zijn voor gevorderde gebruikers. Het is belangrijk om te kiezen voor een vibrator die past bij je persoonlijke behoeften en ervaringsniveau.

Het gebruik van anaal vibrators kan bijdragen aan je sexual wellness door het verhogen van je plezier en tevredenheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de communicatie tussen jou en je partner, vooral als je nieuwe dingen probeert. Het delen van je wensen en grenzen met je partner is een belangrijk onderdeel van gezonde en bevredigende seksuele relaties.

Het is ook belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van anaal vibrators. Zo is het belangrijk om langzaam te beginnen en gebruik te maken van voldoende glijmiddel. Het is aanbevolen om een speeltje te gebruiken met een brede basis om te voorkomen dat het volledig in de anus kan verdwijnen.

Ten slotte is het belangrijk om je anaal vibrator na elk gebruik grondig te reinigen met warm water en een toycleaner om bacteriën en ziektekiemen te vermijden. Ons assortiment anaal vibrators bevat diverse formaten met verschillende functionaliteiten voor zowel beginners als gevorderden.

Anaal vibrators